Moncalieri 60×120

Pločice imitacije mermera ,calacatta pločice visokog sjaja u beloj boji sa sivim linijama. Akcijska cena calacatta pločice za kupatilo u Saya group.

Zidna pločica
Podna pločica
Otporna na niske temperature
Vrlo malo upijaju vodu
Otporne na habanje
Površina protiv klizanja
Otporne na stvaranje mrlja
Mat površina
Sjajna površina
Otporne na kiseline
2.990,00/m2

U 1 kutija dobijate ukupno kvadrata plocica

Kalkulator potrošnje

Kvadratura u kutiji:

Cena kvadrata: rsd/m2

Cena kutije: rsd/kom

Unesite potrebnu kvadraturu

m2


Ukupno kutija

kom

Uputstvo za korišćenje kalkulatora

Unesite koja vam je kvadratura pločica potrebna i kalkulator će automatski izračunati koliko kutija možete poručiti. Pločice se kupuju isključivo na kutiju. Broj kutija takođe možete unositi kao i broj potrebnih kvadrata pločica.

Kalkulator će takođe uneti broj kutija kao količinu koju želite naručiti pored dugmeta "Dodaj u korpu" i na vama je samo da izvršite kupovinu klikom na dugme.

* Napomena: cene i proračuni su informativnog karaktera, za gotovu tačnost molimo Vas pozovite jedan od naših prodajnih salona.

Opis

Pločice imitacije mermera Moncalieri. Serija keramičkih pločica španskog proizvodjača Mimas. Pločice imitacije mermera velikog formata i visokog sjaja.  https://ceramicasmimas.com/wp-content/uploads/2020/01/hispano_azul_novedades_cevisama20_mail-1.pdf . Pločice odlikuje stil calacatta pločica u beloj boji sa sivim linijama je u dimenziji 60×120 i po sastavu je granitna keramika koja je pogodna za postavljanje na zidove i podove. Sa ovom vrstom keramičkih pločica omogućeno je uredjenje enterijera po poslednjim trendovima u svetu keramike. Povoljna cena u Saya keramici. Slične calacatta pločice https://sayagroup.rs/proizvod/aura-60×120-120×120-90×180/.

Dodatne informacije

Proizvodjači

Vrste pločica

Podne, Zidne

Zemlja porekla

Španija

Izgled Plocica

,

Ugradnja

Spoljnje, Unutrašnje

Dužina

120

Širina

60

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Moncalieri 60×120“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *