Urban acero 60×120

Urban acero, pločice imitacije betona u dimenziji 60×120.Pločice većih dimenzija za restorane, kafiće, terase, dnevne i poslovne prostore.

Zidna pločica
Podna pločica
Otporna na niske temperature
Vrlo malo upijaju vodu
Otporne na habanje
Površina protiv klizanja
Otporne na stvaranje mrlja
Mat površina
Sjajna površina
Otporne na kiseline
3.990,00/m2

U 1 kutija dobijate ukupno kvadrata plocica

Kalkulator potrošnje

Kvadratura u kutiji:

Cena kvadrata: rsd/m2

Cena kutije: rsd/kom

Unesite potrebnu kvadraturu

m2


Ukupno kutija

kom

Uputstvo za korišćenje kalkulatora

Unesite koja vam je kvadratura pločica potrebna i kalkulator će automatski izračunati koliko kutija možete poručiti. Pločice se kupuju isključivo na kutiju. Broj kutija takođe možete unositi kao i broj potrebnih kvadrata pločica.

Kalkulator će takođe uneti broj kutija kao količinu koju želite naručiti pored dugmeta "Dodaj u korpu" i na vama je samo da izvršite kupovinu klikom na dugme.

* Napomena: cene i proračuni su informativnog karaktera, za gotovu tačnost molimo Vas pozovite jedan od naših prodajnih salona.

Opis

Urban acero, pločice imitacije betona u dimenziji 60×120. Pločice  su španskog proizvodjača Mimas i po sastavu su granitna keramika koja može da se postavlja na zidove i na podove.

Pločice predstavljaju poslednji trend u svetu keramičkih pločica za uređenje enterijera i zbog svoje dimenzije odlične su za uredjenje svih većih i manjih površina. Pločice većih dimenzija za restorane, kafiće, terase, dnevne i poslovne prostorije. Pločice imitacije kamena u formatu 60×120.

Dodatne informacije

Izgled Plocica

, ,

Vrste pločica

,

Proizvodjači

Zemlja porekla

Dimenzije

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Urban acero 60×120“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *