MARCUS 10X20

Serija Marcus 10×20 je u sjaju, zidna pločica šarenog dezena sa oborenim ivicama Španske fabrike Ribesalbes. U kutiji se dobija više lica ove pločice kao što se vidi na slikama tako da mogu da se postavljaju samostalno ili u kombinaciji sa nekom drugom nijansom iz  kolekcije Bisel pločica.

Zidna pločica
Podna pločica
Otporna na niske temperature
Vrlo malo upijaju vodu
Otporne na habanje
Površina protiv klizanja
Otporne na stvaranje mrlja
Mat površina
Sjajna površina
Otporne na kiseline
2.990,00/m2

U 1 kutija dobijate ukupno kvadrata plocica

Kalkulator potrošnje

Kvadratura u kutiji:

Cena kvadrata: rsd/m2

Cena kutije: rsd/kom

Unesite potrebnu kvadraturu

m2


Ukupno kutija

kom

Uputstvo za korišćenje kalkulatora

Unesite koja vam je kvadratura pločica potrebna i kalkulator će automatski izračunati koliko kutija možete poručiti. Pločice se kupuju isključivo na kutiju. Broj kutija takođe možete unositi kao i broj potrebnih kvadrata pločica.

Kalkulator će takođe uneti broj kutija kao količinu koju želite naručiti pored dugmeta "Dodaj u korpu" i na vama je samo da izvršite kupovinu klikom na dugme.

* Napomena: cene i proračuni su informativnog karaktera, za gotovu tačnost molimo Vas pozovite jedan od naših prodajnih salona.

Opis

Popularne takozvane Španske metro pločice su napokon dobile svoje mesto u dizajniranju i uređenju doma. Ovaj stil keramičkih pločica su svev više popularne u dizajniranju enterijera, za uređenje kuhinja, kupatila. Serija Marcus https://www.ceramicaribesalbes.com/en/productos/marcus-10×20/10×20 je u sjaju, zidna pločica šarenog dezena sa oborenim ivicama. Španske fabrike Ribesalbes samo u salonima keramike Saya Group možete ih kupiti po najpovoljnijim cenama. Pločice zanimljivog dezena u kombinaciji sa jednobojnim tonovima odličan izbor za uređenje kupatila.

Dodatne informacije

Modeli

Izgled Plocica

Proizvodjači

Ugradnja

Vrste pločica

Zemlja porekla

Dimenzije