O nama

Ko smo mi

Saja Group je kompanija koja se pojavila na srpskom tržištu 2012. godine. U svom asortimanu imamo bogatu ponudu domaćih i stranih proizvođača sanitarija, tuš kabina i kada, keramičkih pločica, kompletne opreme za kupatila. Nudimo i veliki izbor laminata, parketa, sobnih isigurnosnih vrata.

Šta nudimo

  • Imamo bogatu ponuda pločica, i negujemo moderan i inovativan pristup dizajnu pločica u cilju da kupcima obezbedimo najnovije trendove na tržištu
  • Možemo dizajnirati po vašem ukusu. Želite jednostavnost i eleganciju ili možda nešto modernije poput drveta, travertina, mermera ili hexgon pločica?
  • Kod nas možete naći odgovor na sve ove dileme. Dizajnirali smo galerije i galerije kupatila u svim našim salonima koje možete videti na više lokacija u Beogradu i Zlatiboru.
  • Profesionalno i ljubazno osoblje će vam izaći u susret u svakoj situaciji, a posedujemo i vozni park pa vam možemo dostaviti željeni materijal i na kućnu adresu. Na teritoriji Beograda je dostava besplatna.

U POTPUNOSTI OPREMITE SVOJ DOM

Osim pločica, kod nas možete naći i veliki izbor sanitarija, tuš kabina i kada, kompletne opremeza kupatilo, laminata, parketa kao i veliki izbor sobnih i sigurnosnih vrata. Sva roba je visokog kvaliteta najpouzdanijih domaćih i stranih proizvođača. Naše osoblje će vam pomoći u odabirusvih proizvoda i ponuditi vam najbolja rešenja za vaše kupatilo ili dom.

I transformišite svoje zidne i podne površine i opremite svoj dom pouzdanim i kvalitetnim sanitarskim proizvodima.