Marmaris Sunset Hex 22×25

Sunset šarene hexagon pločice mat teksture u dimenziji 22×25. Tekstura je satin mat, boje se prelivaju kao na slici kupatila.

Zidna pločica
Podna pločica
Otporna na niske temperature
Vrlo malo upijaju vodu
Otporne na habanje
Površina protiv klizanja
Otporne na stvaranje mrlja
Mat površina
Sjajna površina
Otporne na kiseline
4.590,00/m2

U 1 kutija dobijate ukupno kvadrata plocica

Kalkulator potrošnje

Kvadratura u kutiji:

Cena kvadrata: rsd/m2

Cena kutije: rsd/kom

Unesite potrebnu kvadraturu

m2


Ukupno kutija

kom

Uputstvo za korišćenje kalkulatora

Unesite koja vam je kvadratura pločica potrebna i kalkulator će automatski izračunati koliko kutija možete poručiti. Pločice se kupuju isključivo na kutiju. Broj kutija takođe možete unositi kao i broj potrebnih kvadrata pločica.

Kalkulator će takođe uneti broj kutija kao količinu koju želite naručiti pored dugmeta "Dodaj u korpu" i na vama je samo da izvršite kupovinu klikom na dugme.

* Napomena: cene i proračuni su informativnog karaktera, za gotovu tačnost molimo Vas pozovite jedan od naših prodajnih salona.

Opis

Codicer Španska fabrika  keramičkih i granitnih  pločica proizvodi najviše granitne šarene pločice za uređenje enterijera i eksterijera. Šarene podne i zidne pločice koje proizvodi Codicer su prepoznatjive u svetu keramike i kao takve zauzimaju visoku poziciju u dizajniranju i modelovanju modernih kupatila, kuhinja, kafića, barova, restorana, malih i velikih terasa. Veliki izbor pločica ove fabrike pruža i beskonačnu igru kombinovanja u dizajniranju.

https://www.codicer95.es/en/products?BUSCAR-PRODUCTO=sunset

Dodatne informacije

Izgled Plocica

,

Proizvodjači

Ugradnja

,

Vrste pločica

,

Zemlja porekla

Dimenzije