KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kada ste završili sa postavljanjem keramike, na red dolazi kupatilski nameštaj. On mora biti funkcionalan i da se slaže sa pločicama . Danas, zbog ograničenog prostora u kupatilu, kupci najčešće obraćaju pažnju na dimenziju, a zanemaruju njihov kvalitet i praktičnost. Umivaonici mogu biti od keramike i od livenog mermera. Uglavnom svi u našim starim kupatilima imamo keramičke umivaonike. Danas je ponuda dosta šira nego ranije i umivaonici od livenog mermera polako zamenjuju keramičke. Prednost takvih umivaonika je što im je površina ravna, a ivice pravilne i jednake. Takođe, njihova belina je prirodnija i nakon eventualnog oštećenja mogu zakrpiti ili ispolirati, dok kod keramičkih to nije slučaj. Najbolji liveni mermer na tržištu nudi Slovenački proizvođač Kolpa San koji nudi garanciju od 7 godina.

Korpus kupatilskog nameštaja može biti od medijapana ili od oplemenjene iverice. Sav nameštaj iz programa Kolpa San odgovara evropskim standardima bezbednosti, kvaliteta i trajnosti. Koriste se isključivo materijali otporni na vlagu, kao i kvalitetni okovi za tiho zatvaranje.

Preporučujemo Vam da uzmete konzolni kupatilski nameštaj, tj. onaj koji visi na zidu i nema nožice. Time dobijate mnogo na vizuelnom ugođaju, moderno je i praktično. Ne morate se brinuti da će pasti pošto su nosači i šrafovi testirani na mnogo veću težinu. Što se dimenzija nameštaja tiče, poželjno je da bude što veći ukoliko dimenzije kupatila to dozvoljavaju. Iz estetskih razloga ne treba biti ni tik uz elemente.

U našim prodajnim salonima možete videti najraznovrsniji izbor kupatilskog nameštaja od različitih proizvođača. Potrudili smo se da Vam predstavimo što više različitih modela od različitih materijala, u raznim bojama, veličinama i načinima postavljanja. Tim ljubaznih prodavaca je tu da Vam pomogne oko odabira i preporuči šta je to najbolje za Vaše kupatilo.

Ostavite komentar

Vaša email adresa se neće prikazivati. Obavezna polja su označena sa *